Un deputat PPDD a intrat cu masina intr-un copac, o tanara a fost ranita in accident

Publicat la: 07.08.2013 16:08 Ultima actualizare: 07.08.2013 16:09

LIVIU ADASCALITEI / MEDIAFAX FOTO
Deputatul PPDD Daniel Oajdea a fost implicat, miercuri la pranz, intr-un accident rutier, dupa ce parlamentarul a pierdut controlul volanului, iar masina a intrat intr-un copac, o tanara aflata in autoturism fiind ranita usor, transmite corespondentul Mediafax.
Accidentul a avut loc in zona localitatii Ciortesti, judetul Iasi, iar la volanul autoturismului, marca Volkswagen Passat, se afla deputatul PPDD de Iasi Daniel Oajdea.

Oajdea sustine ca a intrat in depasire pentru a evita autoturismul din fata sa, al carui sofer a franat brusc.
“Ma indreptam spre Bucuresti, iar in masina pe care o conduceam se aflau doua femei, angajate ale cabinetului parlamentar. Aproape de iesirea din judetul Iasi, in fata mea se deplasa un alt autoturism, iar la un moment dat femeia aflata la volan a franat brusc. Am claxonat, am intrat in depasire, pentru a evita ciocnirea, insa soferita a virat si ea stanga, pentru a intra pe un drum secundar. Ca sa evit impactul am tras de volan, dar am iesit de pe sosea. Masina mea s-a izbit de un cap de pod, apoi s-a oprit intr-un copac. Autoturismul este avariat serios in partea din fata”, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX deputatul PPDD Daniel Oajdea.
O femeie de 26 de ani aflata in autoturismul condus de Oajdea a fost …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *