Un design interior si exterior deosebit se obtine cu geamuri securizate la comanda

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Daca ati terminat de curand construirea unei case si vreti sa obtineti un design interior si exterior deosebit puteti sa luati in considerare folosirea unor geamuri securizate pentru toate aplicatiile interioare si exterioare. Spre deosebire de cele obisnuite, geamurile securizate sunt rezistente la impact, arata foarte bine, pot fi montate cu usurinta in orice fel de aplicatie si se fabrica rapid, cu ajutorul unor tehnologii moderne.

Geamurile securizate se pot personaliza in functie de nevoile fiecarui client, pot sa fie integrate in structuri din diverse materiale, nu au nevoie de o intretinere deosebita si se pot folosi atat in institutii publice, cat si in locuinte individuale. Pentru o calitate deosebita a lucrarilor puteti comanda rapid geam securizat la comanda de la xglas, firma cu experienta in producatia si comercializarea de geamuri pentru o gama variata de aplicatii moderne. Sticla este securizata termic in conditii optime, in permanenta calitatea productiei este monitorizata de un software special pentru ca fiecare geam securizat la comanda pregatit sa aiba caracteristici tehnice.

Zgarieturile ies din discutie datorita unei manevrari atente a sticlei, geamurile securizate arata impecabil la livrare si se monteaza fara probleme, indeplinindu-si rolul in aplicatiile dorite. Toate geamurile sunt testate si se verifica toti parametrii pentru ca produsele sa fie cat mai rezistente si mai bune, sa fie eficiente si impecabile din toate punctele de vedere. Spargerile spontate sunt evitate prin aplicarea testului Heat Soak Test, sticla securizata poate avea grosimi de pana la 19 mm, poate fi de toate tipurile, de la float clar la reflexiv si Low-E Hard. Dintre aplicatiile unde puteti utiliza sticla securizata amintim balustradele, usile sau vitrinele care au nevoie de rezistenta mare si de claritate sporita.

Xglas livreaza rapid geamurile comandate, toata sticla folosita e de calitate superioara si e prelucrata cu ajutorul unor tehnologii de ultima generatie si sub supravegherea unor specialisti cu vasta experienta in acest domeniu.

spot_imgspot_img