Un libanez a gasit un dosar strict secret despre Obama, pierdut de FBI

Dosarul pierdut de un agent FBI cu detaliile vizitei lui Barack Obama la Cannes a fost gasit de un libanez.

Un comerciant libanez a gasit langa casa de marcat dosarul strict secret despre vizita presedintelui american Barack Obama in Franta pentru summitul G20 din noiembrie, documente pierdute de un agent FBI neatent, relateaza Nice Matin in pagina electronica.
Pe 2 noiembrie, cu putin timp inainte de summitul G20 din Franta, un agent american FBI a uitat intr-un magazin dosarul secret care continea integral detaliile vizitei presedintelui Barack Obama la Cannes, dosarul fiind gasit de un comerciant libanez langa casa de marcat.
“Era un dosar normal. L-am deschis si am inteles imediat ca este vorba despre o nebunie”, a declarat libianul Bilal Hershe.Pe prima pagina erau “detaliile etajului cinci al hotelului Carlton avand detalii precise ale camerei presedintelui american. Erau mentionate toate datele deplasarii pana la sosirea sa la Nisa, traseele coloanei oficiale, orarul, diferitele planuri de evacuare si chiar o lista detaliata a agentilor care se ocupau de securitatea presedintelui”.
Dupa o discutie telefonica cu FBI in care a anuntat ca este in posesia unui document secret, agentii FBI i-au localizat telefonul si au …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *