Un medic a primit un salariu de 7.400 de euro pe luna, fara sa fi lucrat nicio zi. Curtea de Conturi l-a luat “la bani marunti”

Medicul, al carui nume nu a fost divulgat, a comis, practic, o frauda de proportii? incasand ani de zile retributia lunara. Medicul fusese numit “sef de serviciu” in anul 1984, la spitalul Quimperle, din Bretagne, arata un raport al autoritatilor publicat joi.
Pana la recentele dezvaluiri, mai multe rapoarte provenind din diferite surse, inclusiv de la unii dintre pacientii lui, ca era mai degraba un medic incompetent, de care pacientii se plangeau adesea, dupa cum s-a aratat si in dosarele Curtii de Conturi. Mai mult, in timpul cat a lucrat ca spital, s-a dovedit ca medicul avea si probleme de comportaent “incompatibile pentru functia lui” pe care o detinea atunci in cadrul spitalului. Astfel, ani la randul a incasat un salariu anual de 130.000 de euro.
Acum, Curtea de Conturi a gasit o “gaura uriasa”, medicul pagubind spitalul, in total, cu 5,5 milioane de euro, numai in? perioada …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *