Un microbuz din Romania, implicat intr-un accident in Slovacia. MAE: Un roman este ranit grav UPDATE

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

UPDATE:?Cetateanul roman ranit in accidentul rutier din Slovacia va fi supus unei evaluari medicale in cursul zilei de sambata, starea sa ameliorandu-se, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.
Potrivit sursei citate, cetatenii romani raniti usor in urma evenimentului rutier au fost externati si se vor deplasa in Romania in perioada imediat urmatoare.
STIREA INITIALĂ:
Un cetatean roman a fost ranit grav vineri intr-un accident rutier produs in Slovacia, in apropierea localitatii Sekule, pe autostrada D2, in care au fost implicate un microbuz inmatriculat in Romania si un autocamion.
Conform Ministerului Afacerilor Externe, din datele obtinute pana in prezent de reprezentantii Ambasadei tarii noastre in Republica Slovaca, cetateanul roman ranit grav a fost transportat de urgenta la o unitate medicala din Bratislava.
Ceilalti pasageri au suferit leziuni superficiale, in prezent beneficiind de asistenta medicala de specialitate, precizeaza sursa citata.
„Ambasada Romaniei in Republica Slovaca urmareste indeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 21 septembrie 2018, in apropierea localitatii Sekule, pe autostrada D2, incident in care a fost implicat un microbuz inmatriculat in Romania si un autocamion. Reprezentantii ambasadei au intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale, in vederea obtinerii unor informatii cu privire la identitatea persoanelor afectate, starea de sanatate a acestora si …

spot_imgspot_img