Un nou stadion modern a fost anuntat in Romania

de Adrian Petculescu – Mediafax Publicat la: 04.04.2014 19:13 Ultima actualizare: 04.04.2014 19:22

Primarul municipiului Targu Jiu, Florin Carciumaru, a declarat ca au fost demarate discutii cu reprezentantii CNI pentru construirea uni stadion modern de 15.000 de locuri, arena urmand sa fie realizata inaintea celei de la Craiova, informeaza site-ul oficial al clubului Pandurii.

“Pe fondul discutiilor purtate cu reprezentantii Companiei Nationale de Investitii, am stabilit ca in continuare CNI sa se ocupe de absolut tot, plecand de la studiul de fezabilitate pana la predarea la cheie a complexului sportiv, de patru stele. Investitia se face cu bani atrasi de la Guvernul Ponta si vom avea un stadion de patru stele. Consider ca meritul este al Primariei, al Consiliului Judetean, dar este si al prim-ministrului Ponta care a aprobat proiectul. Chiar a fost nevoie de interventia premierului pentru ca cei de la Craiova o luasera inainte, iar prim-ministrul a avut curajul sa-i spuna doamnei primar ca Targu-Jiul are echipa de nivel european si merita un stadion inaintea Craiovei”, a declarat Florin Carciumaru, primarul municipiului Targu-Jiu.
Oficialii clubului Pandurii Targu Jiu considera ca o astfel de investitie necesara pentru ca echipa sa obtina rezultate bune in viitor. “Demararea acestui proiect si construirea unei baze sportive de patru stele la Targu-Jiu ne ajuta foarte mult. Dezvoltarea unui club sportiv inseamna investitii in infrastructura, echipa este pe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *