Un pas GRESIT a facut diferenta intre viata si moarte. …

Un pas gresit si a alunecat in prapastie. Asa a spus sotul unei femei care si-a pierdut viata, marti, dupa ce a alunecat pe o poteca foarte ingusta din Masivul Bucegi. Turista a cazut intr-o prapastie, de la o inaltime de aproximativ 100 de metri, jandarmii montani si salvamontistii intervenind pentru a recuperara trupul turistei, potrivit Mediafax.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Prahova, maior Leonard Dragomirescu, femeia plecase impreuna cu sotul sau intr-o drumetie montana, de la Babele catre crucea Caraiman din Masivul Bucegi. La un moment dat, cei doi s-au abatut de la traseu si au ales o scurtatura, mai exact o brana ingusta de 20 de centimetri, care este marginita pe o parte de lanturi prinse cu piroane de peretele muntos, iar de partea cealalta de o prapastie.
Femeia a facut un pas gresit si a alunecat, cazand aproximativ o suta de metri in gol. Sotul acesteia a cerut ajutor, la momentul apelului catre salvatorii montani el neputand sa le spuna jandarmilor montani daca sotia sa este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *