Un politist a murit intr-un accident rutier pe DN1

Un politist a murit intr-un accident rutier pe DN1

Accident grav, luni seara, pe DN1, la iesirea din Comarnic catre Brasov. O persoana si-a pierdut viata si alte cinci au fost ranite dupa ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism. Cel mai probabil, accidentul s-a produs din vina soferului autoturismului, un politist din Busteni. Acesta a pierdut controlul volanului, dupa ce s-a angajat intr-o depasire neregulamentara.

Accidentul s-a produs in jurul orei 22.00, dupa ce un autoturism a izbit frontal un microbuz in care se aflau 16 persoane. De vina pentru producerea accidentului a fost soferul autoturismului, spun martorii. Barbatul s-a angajat intr-o depasire neregulamentara, insa a pierdut controlul volanului.

De aici si pana la tragedie n-a mai fost decat un pas. Mai multe echipaje ale ambulantei au intervenit pentru a salva ranitii.

Cei 16 pasageri aflati in microbuz au tras o sperietura pe cinste. Cinci persoane s-au ales cu rani usoare, fiind preluate de ambulante si transportate la spitalalele din Campina si Sinaia.

Circulatia in zona a fost complet blocata mai bine de o ora, pe sensul de mers dinspre Comarnic spre Brasov, iar coloanele formate pe ambele sensuri au depasit 5 kilometri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *