Un politist baut a provocat un accident de circulatie si a fugit de la locul accidentului

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Un politist bacauan s-a urcat baut la volan si s-a rasturnat cu masina. Alaturi de el in masina se mai aflau doi tineri, prieteni ai politistului. Acestia au fost raniti si se afla acum in spital. Politistul a fugit de la locul accidentului si de dimineata s-a prezentat la locul de munca, unde si-a recunoscut fapta.

Accidentul s-a petrecut in comuna C. A. Rosetti, unde Ionut Ispas este ajutor de sef de post. Chiar daca era in uniforma, politistul a baut intr-un bar, iar apoi s-a urcat la volan. Mai mult, a mai luat in masina doi consateni, o fata de 16 ani si un baiat de 18. N-au ajuns prea departe. Dupa numai cateva sute de metri, politistul s-a rasturnat cu masina pe camp.

„”A consumat cateva pahare de whiskey, s-a oferit insa sa ne duca acasa. Ne-am rostogolit, fata avea bratul rupt, am iesit, iar politistul a fugit de la locul accidentului””, a povestit George Statescu, baiatul aflat in masina politistului, in momentul producerii accidentului.

Cei doi raniti au reusit sa cheme in ajutor localnicii si au fost dusi apoi cu salvarea la spitalul judetean Buzau. Dimineata, la cinci ore dupa accident, politistul a aparut si el la post si si-a recuoscut fapta.

„”Agentului i s-a intocmit dosar penal….fuga de la locul accidentului””, a declarat Amalia Vladescu, purtator de cuvant, IPJ Buzau.

La testarea cu etilotestul, politistul avea o alcoolemie de 0,64 mg/l in aerul expirat. Inspectoratul de Politie Buzau a dechis o ancheta, pentru a stabili cum il va sanctiona pe agent.

spot_imgspot_img