Un politist din Teleorman care a filmat un gandac fara acordul sefilor risca sa fie destituit. Carmen Dan asteapta rezultatul anchetei

Un om al legii din Teleorman risca sa fie dat afara din Politie pentru ca a filmat un gandac care se plimba pe birou fara sa fi cerut acordul sefilor cu 15 zile inainte, iar acestia au deschis o ancheta. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat vineri seara ca asteapta rezultatul cercetarii.
Ministrul de interne, Carmen Dan, a declarat, vineri seara, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bistrita, ca decizia conducerii IPJ Teleorman de a-l ancheta pe agentul de politie care a filmat pe biroul sau un gandac, in dorinta de a arata conditiile mizere din unitatile de politie, este una buna, problema fiind insa existenta insectei.
“Este o abordare care a fost facuta publica astazi. Daca s-a luat decizia cercetarii, eu zic ca este bine. Trebuie sa se analizeze in ce conditii a simtit politistul nevoia sa filmeze acea insecta, ca exista acea insecta este o problema si tocmai de aceea astept si eu sa vad care sunt concluziile acestei cercetari”, a spus ministrului de Interne.
Imaginile au aparut pe pagina de Facebook a Sindicatului Politistilor din Romania “Diamantul”, in cele din urma stabilindu-se ca acestea ar fi fost filmate de agentul sef …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *