Un suporter rapidist aflat in greva foamei a lesinat

de Marius Tone – Mediafax Publicat la: 12.08.2013 14:40 Ultima actualizare: 12.08.2013 15:02

Mediafax Foto
Florin Alexandru, unul dintre suporterii rapidisti aflati in greva foamei la Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu, a lesinat luni dupa-amiaza, iar ceilalti fani au chemat ambulanta.
Liviu Ungureanu, seful galeriei echipei Rapid, a declarat, luni, pentru agentia MEDIAFAX, ca Florin Alexandru s-a simtit rau de dimineata. “Florin, baiatul care are probleme cardiace, a inceput de dimineata sa urineze sange, iar acum cateva minute a cazut pe jos. A lesinat si am chemat salvarea, sper sa isi revina repede. Ambulanta este pe drum, o sa ne facem si noi ceilalti analizele”, a spus liderul geleriei giulestene.

In varsta de 18 ani, Florin Alexandru a comunicat medicilor la primul control medical efectuat, joi, ca are antecedente cardiace. “Voi rezista cat este nevoie. Nu conteaza ca am probleme cardiace, noi pentru Rapid ne-am nascut si pentru Rapid suntem gata sa ne dam viata. Rapid merita totul. Mi-e rau un pic, dar pentru echipa noastra trebuie sa tinem mereu steagul sus. Familia mea nu prea a fost de acord sa intru in greva foamei, dar stiti cum este, “Mama, te iubesc, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *