Un tanar s-a sinucis in direct pe internet pe site-ul www.justin.tv

0
1
Un tanar s-a sinucis in direct pe internet pe site-ul www.justin.tv

Un american in varsta de 19 ani s-a sinucis in direct pe un post de televiziune online, incurajat de unii dintre privitori, informeaza The Times. Abraham Biggs, un tanar din statul american Florida, a luat o supradoza de pastile in timp ce aparea in direct pe site-ul justin.tv.

Privitorii au putut vedea un barbat care statea intins pe pat, dar au crezut ca totul este o farsa. Numai dupa cateva ore si-au dat seama ca tanarul isi pusese capat zilelor, iar unul dintre privitori a anuntat politia. Potrivit unui raport, circa 1.500 de utilizatori de internet au urmarit transmisia lui Biggs. Filmul se termina cu imaginea unui politist care intra in forta in camera in care se afla tanarul si verifica daca acesta mai are puls.

Tanarul a lasat pe forum un mesaj de adio in care a scris ca a dezamagit multi oameni si se considera “un ratat”: “Sunt un ratat. Am dezamagit pe toata lumea si simt ca nu ma voi schimba niciodata. Sunt indragostit de o fata si stiu ca nu sunt destul de bun pentru ea”, a scris acesta.

Desi moderatorii forumului ar fi putut sa anunte autoritatile in timp util, imediat dupa postarea mesajului, acestia nu l-au luat in serios. Biggs amenintase in repetate randuri ca o sa se sinucida, insa nu incercase niciodata sa-si ia viata. De data aceasta, se pare ca tanarul ar fi fost incurajat de alti utilizatori ai forumului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here