Unde gasesti cei mai ieftini carburanti din Romania

Singurele autostrazi ale Romaniei pe care exista benzinarii sunt A1 Bucuresti-Pitesti (96 plus 13,66 km cu centura ocolitoare la profil de autostrada) si A2 Bucuresti-Constanta (205 km).
Celelalte tronsoane sau bucati de autostrada si pe care nu exista benzinarii sunt: Bucuresti-Ploiesti (55 km), Campia Turzii-Gilau (52 km), Sibiu-Saliste si centura Sibiului (16,1 plus 17,5 km), Cunta- Orastie-Deva (86 km), Lugoj-Deva lot 1 (27,4 km), Timisoara-Lugoj lot 1 (9,5 km) si Timisoara-Arad si centura Aradului (44,5 km). Nici pe A2 nu exista statii de carburanti decat pe tronsoanele Bucuresti-Fetesti.
Pentru a afla statia cu cele mai mici preturi Capital.ro a consultat site-urile celor mai mari doua companii petroliere de pe piata locala, OMV Petrom si Rompetrol. OMV Petrom are benzinarii atat pe A1 cat si pe A2, iar Rompetrol doar pe A2.
Conform datelor analizate de info-soferi, benzinaria cu cele mai mici preturi de pe autostrazile Romaniei este cea a Petrom de pe A1, de la kilometrul 36.
Aici, cea mai mare companie petroliera de pe piata locala, comercializeaza litrul de benzina Standard 95 cu 6,15 lei, la acelasi pret fiind comercializata si motorina standard. Sortimentul mai scump de motorina costa 6,44 de lei. Mai multe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *