Unghiile complet pictate nu mai sunt la moda! Cum arata manichiura verii 2018

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Cum stam tot mai prost cu timpul liber, este firesc sa ne dorim ceva care sa nu ne solicite prea mult, chiar si cand vine vorba de facutul unghiilor. Manichiura cu gel a prins tot mai mult teren in ultimii ani, si pe buna dreptate. E rapida, e comoda, e versatila si, mai ales, de durata – intretinuta cum trebuie, te poate tine saptamani bune. Dar ce te faci daca n-apuci sa ajungi la urmatoarea programare? Unghia naturala incepe sa creasca, oja se descojeste fix cand ti-e lumea mai draga si nuanta devine tot mai ternaa??
Din fericire, noul trend care a luat cu asalt Instagramul si care va domina vara 2018 vine in intampinarea problemelor mai sus enumerate. Cel mai nou val de „manichiura cu spatiu negativ”, respectiv colorarea partiala a unghiilor, este solutia salvatoare de timp si de bani pe care o asteptai!
Este un mix fabulos intre manichiura minimalista populara in sezonul festivalurilor, combinata cu nuante intense de vara, pline de stralucire, manichiura semiluna si clasicul french. Iar faptul ca baza este una simpla, transparenta face ca rezultatul final sa fie unul extrem de usor de intretinut.
Urmareste Sfatulparintilor.ro Facebook si primesti zilnic informatie si …

spot_imgspot_img