Ungureanu i-a propus lui Vintan sa vina la Guvern, dar a fost refuzat.

Corina Vintan, fost purtator de cuvant la Ministerul de Externe cand institutia era condusa de Mihai Razvan Ungureanu si actual managing partner al companiei de consultanta Links Associates, a declarat ca i s-a propus sa faca parte din echipa premierului, dar ca va continua proiectul antreprenorial, potrivit Mediafax.
“Ca sa pun capat speculatiilor aparute in presa, mentionez ca am fost solicitata sa revin intr-o echipa condusa de Mihai Razvan Ungureanu, de data aceasta din pozitia de premier, insa am considerat ca in acest moment am o responsabilitate fata de proiectul meu antreprenorial inceput acum 4 ani, pe care l-am dezvoltat cu multa truda alaturi de cei 10 colegi ai mei, profesionisti desavarsiti”, a declarat, vineri seara, Corina Vintan.
Ea a amintit ca, in prezent, conduce Links Associates, o companie care detine in portofoliu 10 clienti, unii dintre ei mari investitori cu operatiuni la nivel mondial.
“Ii multumesc premierului pentru increderea acordata si il asigur de toata loialitatea mea. Pentru mine, noua postura a lui Mihai Razvan Ungureanu reprezinta un nou inceput pentru Romania in care cred cu tarie”, a adaugat Vintan.
In ceea ce priveste purtatorul de cuvant al Guvernului, Vintan precizeaza ca, asa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *