Ungureanu: Multi liberali care nu inteleg deriva dramatica in care se afla PNL se inscriu in ICCD

de Andreea Tobias, Dan Lungu Postat la: 23.07.2012 16:27 Ultima actualizare: 23.07.2012 16:28

Mediafax//Victor Ciupuliga
Liderul Initiativei Civice de Centru-Dreapta, Mihai Razvan Ungureanu, sustine ca multi liberali care, “neintelegand deriva dramatica in care se afla partidul”, se inscriu in ICCD, adaugand ca poarta acesteia este deschisa acelor membri PNL care nu se regasesc in actuala “conducere autista”.
Mihai Razvan Ungureanu a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia, ca in Initiativa Civica de Centru-Dreapta exista “o poarta deschisa” spre acei membri ai PNL care nu se gasesc reprezentati de actuala conducere “autista” si “profund socialista” a partidului, transmite corespondentul MEDIAFAX.
El a spus ca sunt multi liberali, “oameni onesti, cu coloana dreapta”, care, “neintelegand deriva absolut dramatica in care se afla propriul partid”, se inscriu in ICCD.
“Exista o poarta deschisa spre acei membri ai PNL care nu se gasesc reprezentati de actuala conducere autista si profund socialista a PNL si adaug spunandu-va ca sunt multi membri ai Partidului National Liberal care, neintelegand deriva absolut dramatica in care se afla propriul partid, se inscriu in Initiativa Civica de Centru Dreapta. Si le multumesc pentru asta. Sunt oameni onesti cu coloana dreapta si se uita trist la felul in care PNL este adjudecat, inghitit, masacrat de catre PSD. (a??) Nu am sa le pot pronunta numele pentru ca nu am indreptatirea sa o fac”, a spus Ungureanu.
Intrebat daca exista nume importante din PNL care vor sa se inscrie in ICCD, Ungureanu a raspuns ca “sunt nume importante”, despre care, insa, se stiu mai putine.
“Sunt nume importante despre care dumneavoastra stiti mai putin, dar ceea ce conteaza este ca sunt oameni care se regasesc in dreapta, nu in stanga mobilizata de oameni care cred in Che Guevara, un spion bolsevic platit de Moscova. In momentul in care iti faci un model din Che Guevara, inseamna ca fantezia ta culturala te duce pur si simplu la acest model. Cum poti sa ai ca model un terorist platit de sovietici de KGB, pentru mine este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *