UNIVERSITATEA CRAIOVA-RB LEIPZIG LIVE. Antrenorul oltenilor: Sfanta Maria trebuie sa se gandeasca la alte lucruri decat la fotbal

UNIVERSITATEA CRAIOVA-RB LEIPZIG LIVE. Intrebat daca se roaga la Sfanta Maria ca sa se califice cu echipa sa, Mangia a raspuns: “Sfanta Maria trebuie sa se gandeasca la lucruri mai importante in viata, nu la fotbal”.
Mangia a fost intrebat daca joi poate fi ziua care va salva intregul sezon al CSU Craiova. Translatorul a incercat sa-i traduca intrebarea, dar tehnicianul a replicat “Nu am nevoie de traducere”, apoi a raspuns: “La 15 august?”
Antrenorul a promis ca echipa sa va da toul pe teren in meciul cu RB Leipzig. “Stim ca este un meci dificil, dar vom lupta si vom da totul pentru a schimba pe teren perceptia asupra acestui meci. Am facut un meci bun la Calarasi, dar maine va fi o altfel de partida. Intotdeauna partida cea mai dificila este urmatoarea, trecutul nu mai conteaza. Am la dispozitie acelasi lot ca la meciul cu Calarasi. Toate cele trei echipe romanesti au sanse de a se califica”, a spus el.
Antrenorul considera o motivatie in plus pentru el si jucatorii sai faptul ca echipa germana se considera deja calificata in turul urmator. El se asteapta ca vedetele Poulsen si Forsberg sa joace mai mult in partida retur.
UNIVERSITATEA CRAIOVA-RB LEIPZIG LIVE. Nici Matteo Fedele nu crede in minuni, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *