Unul dintre membrii Generatiei de Aur ii cere lui Burleanu sa asculte sfaturile lui Mircea Sandu

de Marius Tone – Mediafax Publicat la: 07.03.2014 16:07 Ultima actualizare: 07.03.2014 16:19

Antrenorul formatiei Rapid, Viorel Moldovan, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca noul presedinte al FRF, Razvan Burleanu, nu are experienta si de aceea trebuie sa asculte sfaturile fostului sef al federatiei, Mircea Sandu.

“Chiar daca multa lume l-a contestat pe Mircea Sandu, eu cred ca noul presedinte are nevoie de consilierea acestuia. Cu bune, cu rele, Mircea Sandu ramane un presedinte extraordinar, are o greutate aparte, o experienta foarte mare si contacte internationale. De aceea cred ca noul presedinte trebuie sa asculte, normal, deciziile sa le ia el, dar e important sa ai un consilier langa tine. Iar eu consider ca Mircea Sandu are capacitatea de a-i da sfaturi foarte bune”, a spus Moldovan.
Tehnicianul spera ca Razvan Burleanu sa reformeze fotbalul romanesc. “Eu am salutat aceste schimbari chiar de la instalarea noului presedinte al LPF. Acum s-a schimbat si la FRF. Burleanu este un presedinte tanar cu un proiect ambitios. Intr-adevar ii lipseste experienta, totul depinde de echipa din jurul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *