UPDATE: Deputatii au dat verde cererii DNA pentru arestarea lui Nicolae Paun

UPDATE 15.40: Deputatul Nicolae Paun poate fi retinut si arestat preventiv, au decis, miercuri, deputatii. Ei au aprobat cu 166 de voturi pentru cererea DNA, in dosarul in care Paun este cercetat pentru trafic de influenta si deturnare?de fonduri.?
UPDATE 15.05:?Deputatii au inceput, miercuri, votul,?asupra cererii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru?incuviintarea arestarii preventive a lui Nicolae Paun, potrivit Agerpres.Votul este secret cu bile.?Deputatii nu au putut sa voteze saptamana trecuta cererea de arestare a deputatului din lipsa de cvorum. Plenul Camerei Deputatilor a aprobat miercurea trecuta doar cererea DNA de incuviintare a retinerii acestuia.?
———————–
Cererea de arestare preventiva a deputatului minoritatilor Nicolae Paun va fi votata, miercuri, de Plenul Camerei Deputatilor, informeaza Agerpres.
Saptamana trecuta, deputatii au votat numai pentru incuviintarea retinerii lui Paun, iar la cererea pentru arestare preventiva nu a mai fost cvorum pentru a se da un vot.?Marti, deputatul Nicolae Paun le-a solicitat colegilor sai, printr-o declaratie de presa, sa voteze conform propriei constiinte si principiilor morale in cazul cererii de ridicare a imunitatii sale si si-a cerut iertare fata de procurori si fata de Parlament ca “a avut iesiri” care nu il definesc si despre care spune ca “erau doar simple vorbe spuse la suparare”, nebanuind ca are telefonul ascultat.?
Citeste si:?Deputatul Nicolae Paun cere iertare procurorilor despre care spunea ca vrea sa-i omoare
Parlamentarii au incuviintat, saptamana trecuta,?cererea DNA de retinere a deputatului Partidei Romilor Nicolae Paun.?Decizia a fost luata cu 128 voturi “pentru”, 78 “impotriva” si 20 de voturi au fost anulate, in dosarul in care este acuzat?de trafic de influenta si deturnare de fonduri. Cu toate acestea,?solicitarea de arestare a lui Paun a fost amanata, sedinta fiind suspendata din lipsa de cvorum.?Biroul Permanent urmeaza sa stabileasca cand va fi reluata procedura.
Deputatul Nicolae Paun i-a cerut?ajutorul deputatului Madalin Voicu pentru a-i deschide usi la Ministerul Finantelor ( la ministrul Teodorovici) …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *