UPDATE. Gica Popescu, unda verde pentru ELIBERAREA conditionata

UPDATE 15.20:?Gica Popescu poate fi eliberat conditionat, dupa executarea a jumatate din pedeapsa de trei ani, a decis, luni, Judecatoria Sectorului 4, relateaza Mediafax. Hotararea instantei nu este definitiva.?
UPDATE.?Procurorii DNA se opun eliberarii fostului capitan al nationalei, Gheorghe Popescu, pentru ca raportul venit de la comisia penitenciarului Jilava nu contine date care sa ateste ca ar fi redactat, intr-un an si jumatate, cele patru lucrari stiintifice la care se face referire in document.
In al doilea rand, procurorii spun ca ar fi fost imposibil ca Gica Popescu, fiind o persoana publica, sa nu se comporte exemplar in detentie, motiv pentru care acest argument nu ar putea fi luat in considerare.
Sedinta de judecata s-a incheiat. Decizia urmeaza sa fie luata de magistratii de la Judecatoria Sectorului 4.
————–
Fostul capitan al nationalei,?Gheorghe Popescu, incarcerat din martie 2014 in Penitenciarul Jilava, pentru acuzatii de evaziune fiscala in dosarul transferurilor, ar putea fi eliberat conditionat, luni, dupa ce ii va fi judecata solicitarea la Judecatoria Sectorului 4,?potrivit digi24.ro.
Argumentul principal care sustine solicitarea depusa la Judecatoria Sectorului 4 este raportul favorabil intocmit de Comisia pentru eliberare conditionata de la inchisoare, care consemneaza comportamentul bun al acestuia in timpul detentiei, faptul ca a muncit si a obtinut astfel reducerea zilelor de executat.
Pe 4 martie 2014, Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat pe Gheorghe Popescu in dosarul transferurilor din fotbal la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare, pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala in forma continuata si spalare de bani, el avand si interdictia de a fi reprezentant al unui club de fotbal pe durata unui an dupa ce va fi eliberat din penitenciar.
Acuzatiile la adresa lui Gheorghe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *