UPDATE. Noi audieri in dosarul Rompetrol 2. Pe cine mai cheama procurorii

UPDATE. Omul de afaceri Sorin marin a iesit de la audieri. Nu a mai facut nicio referire la dosarul in care a fost audiat. Sorin marin este unul dinte cei 18 suspecti in dosar. El a fost actionar al Rompetrol
—–
UPDATE. Omul de afaceri Sorin Marin a ajuns deja la sediul DIICOT. El a spus la intrarea la audieri ca a venit in calitate de suspect. El a venit insotit de doi avocati si a declarat ca are de gand sa conteste sechestrul asigurator pus pe conturile sale, deoarece i-a blocat activitatea.
—–
Continua audierile in dosarul Rompetrol 2. Miercuri ?sunt asteptati oameni de afaceri dar si un fost director al rafinariei Petromidia.In acest dosar, procurorii au pus sechestru in valoare de trei miliarde de euro pe Rafinaria Petromidia. Marti, la DIICOT au ajuns reprezentanti ai unor societati, printre care KazMunayGas.
Reprezentantii companiei Kaz Munai Gaz au ajuns, marti, la sediul DIICOT unde vor fi audiati in dosarul privatizarii frauduloase a companiei Petromidia.?
Citeste si:?UPDATE. Ancheta in dosarul Rompetrol 2. Reprezentantii Kaz Munay Gaz au venit la DIICOT
DIICOT a dispus, luni, sechestru ?asigurator pe bunuri in valoare de?aproximativ?700 de milioane de dolari (trei miliarde de lei), intr-un dosar nou dosar “Rompetrol- KazMunayGas” in care sunt urmarite penal 14 persoane. Intre cei urmariti penal s-ar afla si magnatul Sorin Marin, parintele Fundatiei “Anonimul”, spun sursele Romaniei Libere.
Citeste si:?DIICOT pune sechestru de peste 700 de milioane de dolari in noul dosar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *