UPDATE. Un militar de 30 de ani a murit, dupa ce s-a prabusit cu parapanta, la Aerodromul Zarnesti.El executa un exercitiu de parasutare

UPDATE 17.00: Barbatul mort in urma accidentului cu parapanta din apropierea Aerodormului Zarnesti era cadru militar. Locotenentul Gabriel-Cristian Dinicica, din Directia informatii militare, avea 30 de ani, fiind angajat in Ministerul Apararii Nationale din anul 2013.
Pentru stabilirea circumstantelor producerii accidentului a fost sesizat Parchetul Militar. De asemenea, conform procedurilor legale, seful DIM a ordonat constituirea unei comisii interne de ancheta.
UPDATE 16.20:?Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvant al ISU Brasov a declarat ca barbatul de 30 de ani, care s-a prabusit cu parasuta langa Aerodromul Zarnesti, nu a mai raspuns manevrelor de resuscitare.

“Accidentul s-a produs intre localitatile Rasnov si Tohanul Nou, din judetul Brasov. Victima a fost inconstienta, iar o echipa de medici de la SMURD i-a acordat primul ajutor, insa nu a raspuns manevrelor de resuscitare”, a declarat cpt. Ciprian Sfreja.

Un barbat este in stare grava, dupa ce a cazut cu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *