Uraganul Florence vine insotit de un fenomen periculos. Valurile ajung la inaltimea unui bloc de 7 etaje

Vazut din spatiu, uraganul Florence arata impresionant, scrie digi24.ro. Imaginile sunt suprinse din satelit si de pe Statia Spatiala Internationala.
Citeste si?Imagini spectaculoase, avion surprins in interiorul unui uragan VIDEO
O camera montata in exteriorul statiei a surprins vartejul care inainteaza prin Atlantic catre coasta de est a Statelor Unite, cu rafale de peste 200 de kilometri pe ora.
In ocean, valurile antrenate de uragan sunt enorme. Ajung la 25 de metri inaltime, cam cat un bloc cu 7 etaje.
Florence este asteptat sa loveasca tarmul vineri, in statul Carolina de Nord sau Georgia.
Furtuna va fi insotita de o crestere a nivelului marii cu pana la 4 metri. Statisticile arata ca acest fenomen este responsabil de aproape jumatate dintre decesele provocate de furtunile tropicale.
“Ne-am trezit devreme si ne-am gandit ca tot ce e la parter mai valoros trebuie ridicat. Am folosit orice am gasit, bucati de cherestea, cutii de vopsea, am ridicat paturile pe cutii de vopsea si am pus tot felul de piese de mobilier deasupra”, afirma un localnic
Presedintele Trump a emis deja decrete pentru deblocarea fondurilor speciale de urgenta pentru statele afectate direct de Florence.
“Suntem complet pregatiti, cu hrana, echipament medical, orice va puteti inchipui. Suntem pregatiti. Cu toate acestea, se pot intampla lucruri rele cand e vorba despre o futuna atat de mare. Mama Natura este imprevizibila. Va iubim pe toti, vrem sa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *