Urmeaza o perioada grea pentru aceste ZODII. Ce trebuie sa faci ca sa o depasesti!

Cum ar arata viata noastra fara greutati si hopuri peste care sa trecem? Ar fi prea simplu, chiar plictisitor, nu-i asa? Daca am avea parte doar de momente frumoase? Daca am varsa lacrimi doar de fericire? Cum ar fi daca rautatea nu ar exista?

FECIOARA
Ai reusit atunci, reusesti si acum! Ai trecut prin foarte multe obstacole, cele mai multe apartinand familiei in care ai crescut. Comunitatea in care crestem si ne formam ca si oameni este cruciala dezvoltarii noastre psihice. Dar ea difera de la oameni la oameni,si putem creste intr-o familie unita, intr-o viata armonioasa, ori intr-una dezorganizata, depinde de destinul fiecarei persoane. Ai trecut prin multe, ai vazut certuri si poate ai si participat la ele, ai varsat lacrimi (si nu de fericire) si ai ramas cu amintiri si imagini ce poate nu iti vor da pace toata viata, dar atata timp cat esti puternic, le vei rezista. TU esti intruchiparea perfectiunii, si vei face fata oricarui rau ce incearca sa-ti stirbeasca din fericire.

CAPRICORN
Momentele grele pentru tine au fost aduse de catre singuratate. Urasti acest sentiment din tot sufletul si tanjesti dupa iubire si liniste sufleteasca. Te-ai fi gandit vreodata ca in viata ta va mai apara cineva special? Acum ai o persoana pe care sa o iubesti, si care te iubeste mai mult ca niciodata. Dragostea voastra a inceput sa creasca instant din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *