USR organizeaza primul referendum intern pe tema initiativei de modificare a Constitutiei

“Referendumul statutar a fost declansat de peste 200 de membri USR, semnatari ai unei initiative USR Suceava. USR este un partid modern, care incurajeaza democratia participativa, atat in interior, cat si in societate. Astfel, membrii simpli au puterea de a influenta deciziile organelor de conducere si de a participa la stabilirea directiei partidului”, precizeaza sursa citata.
Conform comunicatului, dupa finalizarea referendumului, se va organiza si congresul pentru alegerea unui nou presedinte USR, ca urmare a demisiei lui Nicusor Dan. In aceasta perioada, urmeaza sa fie presedinte interimar al partidului Elek Levente, vicepresedintele care a obtinut cele mai multe voturi la ultimul congres, precizeaza sursa citata.
Totodata, USR reaminteste ca pe 17 iunie este convocat si se va desfasura Comitetul Politic al partidului “pentru dezbaterea situatiei curente”.
“Valorile USR se bazeaza pe democratie interna, integritate si transparenta fata de membrii USR si fata de societate”, se mai precizeaza in comunicatul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *