USR si mai multe asociatii civice cer demisiile lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu de la conducerea Parlamentului

“USR cere coalitiei PSD-ALDE sa aleaga intre izolarea Romaniei si salvarea lui Dragnea si Tariceanu de inchisoare. Cei doi lideri PSD-ALDE trebuie sa isi dea demisia din conducerea Parlamentului pentru a opri discreditarea institutiilor statului roman, iar aceasta coalitie periculoasa trebuie sa renunte la lupta impotriva justitiei si a statului de drept pentru a demonstra partenerilor euro-atlantici ca Romania este o democratie stabila si un furnizor de Securitate intr-o pozitie geostrategica importanta”, potrivit unui comunicat de presa.
“Daca domnii Dragnea si Tariceanu continua razboiul impotriva justitiei vor fi pe deplin responsabili de abandonarea parteneriatului cu UE si NATO si de izolarea Romaniei in plan extern”, a sustinut presedintele USR, Dan Barna, in comunicat.
De asemenea, miscarile civice Coruptia Ucide, Evolutie in Institutie, Geeks for Democracy, Initiativa Romania,?#Insist, Institutul pentru Politici Publice,?Platforma Romania 100?si?#Rezistenta au cerut demisia imediata a Presedintelui Camerei Deputatilor Liviu Dragnea si a Presedintelui Senatului Calin Popescu Tariceanu, in urma comunicatului Departamentului de Stat.
“Comunicatul Departamentului de Stat al SUA, principalul partener extern al Romaniei, este fara precedent si transant, si arata ca tentativele PSD-ALDE de subordonare politica?a justitiei au devenit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *