Vadim Tudor despre Catalin Avramescu: „Nu dau doi muci pe Avramescu”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Dupa ce Catalin Avramescu a facut anuntul ca nu mai candideaza pentru PD-L, Vadim Tudor sustine ca nu a auzit de Avramescu si il considera „un neica nimeni”.

Invitat in cadrul emisiunii Realitatea Zilei, Vadim Tudor a declarat ca nu auzit de Catalin Avramescu.

„Cine e Catalin Avramescu? E un neica nimeni, domnule! Nici parintii lui nu au auzit ca s-a nascut. Nu dau doi muci pe asta”, a afirmat Vadim despre Catalin Avramescu.

Catalin Avramescu a anuntat in premiera la Realitatea TV ca nu mai candideaza la alegerile parlamentare, din cauza intelegerii de astazi dintre PD-L si PRM.

Decizia vine dupa ce PD-L i-a dat lui Vadim vicepresedentia Senatului.

Contactat telefonic, Emil Boc a dorit sa nu comenteze decizia lui Avramescu, dar a tinut sa precizeze ca nu exista nici un protocol incheiat cu PRM, ci doar o intelegere de moment.

„Nu am fost contactat de catre Catalin Avramescu si nu vreau sa comentez decizia luata. Cat despre intelegerea cu PRM, tin sa precizez ca e vorba strict doar de o chestiune administrativa, nimic mai mult”, a declarat Emil Boc.

Catalin Avramescu, consilierul presedintelui Traian Basescu, nu mai candideaza din partea PD-L la alegerile parlamentare, invocand drept motiv al acestei decizii intelegerea de la Senat dintre democrat-liberali si PRM.

Catalin Avramescu a anuntat, pe 24 iulie, ca va candida pentru democrat-liberali la Mizil, locul unde va candida si Adrian Nastase. Doua saptamani mai tarziu, pe 8 august, el anunta ca revine asupra deciziei in cazul in care PD-L va accepta ca ex-PRM-istul Dumitru Dragomir sa participe la alegeri din partea partidului condus de Emil Boc.

„M-am alaturat PD-L din dorinta de a contribui, dupa puterile mele, la innoirea clasei politice romanesti. Dar aceasta innoire nu se poate face cu oameni care nu au nimic de-a face cu politica civilizata. De aceea, eu nu voi fi niciodata parte a unui proiect politic alaturi de domnul Dragomir”, explica la vremea respectiva Avramescu.

Trei zile mai tarziu, conducerea PD-L a respins candidatura lui Dragomir.

spot_imgspot_img