Vadim Tudor este in STARE DE SOC. Vestea napraznica pe care a primit-o in aceasta dupa-amiaza. “Nu e posibil asa ceva”

de Clarice DINU Publicat la: 02.04.2014 17:23 Ultima actualizare: 02.04.2014 17:54

Corneliu Vadim Tudor este ca si scos din cursa pentru europarlamentare, BEC neacceptand lista de semnaturi depusa de acesta in numele PRM, la inscrierea candidaturilor. “E o rusine ce se intampla. E inca o ofensiva a lui Victor Ponta”, a comentat Vadim Tudor. Decizia BEC poate fi atacata in instanta

Candidaturile PRM la europarlamentare au fost respinse de Biroul Electoral Central, care a gasit nereguli in listele de semnaturi depuse de formatiunea lui Corneliu Vadim Tudor. Potrivit legii, candidaturile trebuie insotite de 200.000 de semnaturi de sustinere.
“In ritmul asta nu va mai candida nimeni. Este o rusine ce se intampla. E inca o ofensiva a lui Victor Ponta”, a comentat Vadim Tudor.

BEC a respins de asemenea si lista de candidaturi depusa in numele PRM de Gheorghe Funar, precum si cea depusa de Eugen Moiescu in numele PNTCD. In schimb, a fost acceptata lista de candidaturi depusa de Aurelian Pavelescu in numele PNTCD.
Una dintre candidaturile depuse de PNTCD a fost invalidata, respectiv cea a Mariei Stavrositu, care nu a depus in dosarul de candidatura declaratia de colaborare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *