Vali Badea va reintra in teren cu Rapid

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Problemele medicale ale lui Vali Badea si ale lui Sorin Ghionea se apropie de sfarsit.

Chiar daca Badea s-a antrenat normal miercuri, atacantul Stelei nu este inca la capacitate maxima din punct de vedere fizic. „Abia peste doua saptamani vom putea conta pe serviciile lui, in proportie de 80%-90%”, ne-a declarat antrenorul secund al ros-albastrilor, Mihai Teja. Oficialul stelist nu a exclus insa posibilitatea ca Vali Badea sa fie folosit in finalul derby-ului cu Rapid, in functie de cum se va comporta piciorul acestuia la sedintele de pregatire din urmatoarele zile. „Daca nu va juca impotriva giulestenilor, atunci sigur va fi apt pentru meciul de la Arad sau chiar cu Slavia Praga, in Liga”, a completat tehnicianul bucurestenilor. Badea a mai ramas inca 10 minute la finalul antrenamentului de ieri impreuna cu secundul Pedrazzini, exersand finalizarea din mai multe pozitii.

Mihai Teja ne-a explicat si situatia lui Ghionea, a carui perioada de recuperare in urma unei accidentari la genunchiul stang s-a prelungit atat pentru cantonamentele din vara, cat si pentru debutul sezonului: „Sorin s-a antrenat cu noi doua zile, dupa care s-a intors la Bologna pentru finalul perioadei de recuperare. Il asteptam inapoi peste doua saptamani, de aceasta data definitiv”.

Dupa ce au fost recuperati, rand pe rand, Cristocea, Iacob, Emeghara, Badea, Ovidiu Petre, iar peste doua saptamani va reveni si Ghionea, indisponibili vor mai ramane doar Mirel Radoi si Mihaita Plesan. Cei doi internationali stelisti sunt asteptati sa revina pe teren anul viitor. Totusi, oficialii din Ghencea au apucat sa-l treaca pe lista UEFA pe Radoi inainte ca acesta sa se opereze la Bologna.

spot_imgspot_img