Vasile Blaga convoaca duminica o sedinta informala cu noii membri ai BPN: PDL incepe campania …

Presedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, a anuntat ca va organiza duminica, la ora 15.00, la sediul PDL, o sedinta informala cu membrii Biroului Permanent National, alesi in cadrul Conventiei Nationale Extraordinare de sambata. Blaga a mai anuntat ca pentru democrat-liberali campania electorala pentru alegerile legislative din aceasta toamna incepe de duminica, relateaza Agerpres.
“Ca presedinte de partid, imi doresc un partid muncitor, disciplinat, condus de un BPN lucrativ, in care toti colegii sa stie exact cu ce se ocupa si vor sti acest lucru. Maine (duminica – n.r.) ii convoc pe toti la o sedinta informala, la ora 15.00, la sediul partidului”, a afirmat Blaga, la finalul Conventiei Nationale Extraordinare a PDL, care s-a desfasurat la Palatul Parlamentului.
“Tinta noastra va fi stabilita de conducerea partidului. Niciodata nu mi-am asumat un scor, cu procente electorale. Niciodata! Nici macar la alegerile locale. Nu eu am stabilit scorul. Am condus campania doar in ultimele trei saptamani si jumatate si nu as mai vrea ca partidul sa treaca printr-o asemenea situatie. Am cerut, ca simplu membru al partidului, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *