Vei plati o amenda de 50.000 lei daca REFUZI sa depui declaratia de PATRIMONIU

Cei care refuza sa completeze declaratia de patrimoniu vor fi sanctionati cu o amenda care poate ajunge si la 50.000 de lei, potrivit AvocatNet.ro.
Declaratia de patrimoniu trebuie depusa, la solicitarea organelor fiscale, numai de catre persoanele fizice care in urma verificarilor prealabile prezinta discrepante majore intre acumularile de avere si veniturile declarate.?
Ministerul Finantelor preciza in luna august ca solicitarea depunerii acestei declaratii de patrimoniu si venituri nu se va face catre toate persoanele fizice si nici macar catre toate persoanele fizice independente supuse inspectiei fiscale obisnuite.
Formularul trebuie depus la Fisc fie in 15 zile, daca solicitarea declaratiei are loc in perioada verificarii sau in 60 de zile, in cazul in care solicitarea documentului de catre autoritati are loc odata cu comunicarea avizului de de verificare.
Nedepunerea acestei declaratii de patrimoniu in termen se sanctioneaza cu o amenda cuprinsa intre 10.000 de lei si 50.000 lei. Mai multe despre subiect aici.
Te poate obliga vecinul de bloc sa iti depui declaratia de avere din 2014?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *