Versuri scrise de mana de Tupac, scoase la licitatie. Cat valoreaza cuvintele rapperului

Doua seturi cu versuri scrise de mana de rapperul Tupac Shakur pe cand se afla in inchisoare vor fi scoase la licitatie de casa Sotheby”s din Londra, pe 29 septembrie, relateaza Mediafax.?
Cuvintele asternute pe hartie de rapper au fost?estimate la peste 64.000 de lire sterline (87.000 de euro).?
“Suntem increzatori ca se va arata mult interes acestor scrieri”, a declarat unul dintre reprezentantii casei Sotheby”s despre hartiile care contin parti din piesele “Tradin” War Stories” si “Ambitionz Az A Ridah”, ambele create de rapper pe cand ispasea o pedeapsa pentru hartuire sexuala.
Aceasta nu este pentru prima data cand obiecte care i-au apartinut lui Tupac Shakur sunt scoase la licitatie. O palarie din fetru pe care acesta a purtat-o in videoclipul “California Love” a fost adjudecata la o licitatie din 2013 pentru 4.000 de dolari, iar un inel din aur in forma de coroana, despre care se spune ca l-ar fi purtat cand a fost ucis, in 1996, a fost estimat la o suma intre 10.000 de dolari si 20.000 de dolari, la o licitatie din 2008.
La inceputul acestui an, mai multe obiecte personale ale lui Tupac Shakur au fost expuse la Muzeul Grammy din Los Angeles, printre acestea aflandu-se costumul Versace pe care rapperul l-a purtat la gala acestor premii din 1996, mai multe note scrise de mana si versuri.
“Scrierile lui Tupac reflecta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *