Veste buna pentru romanii cu rate in euro: leul se intareste spectaculos

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Curs valutar

Veste buna pentru romanii cu rate in euro: leul se intareste in fata monedei euro. Pe piata interbancara, euro a coborat la cotatia de 4,47 lei, luni dimineata.

Euro a inregistrat o scadere pe piata interbancara pana la valoarea de 4,47 lei, luni dimineata. Si dolarul a scazut, ajungand la 4,01 lei, sub cursul anuntat vineri de BNR.
Vineri, cursul leu/euro a continuat sa scada pana la 4,5013, dupa coborarea brusca de la 4,53 lei de joi.
Daca tendinta se scadere se pastreaza la cursul oficial al BNR de luni, ar fi prima data in ultimele luni cand moneda europeana scade sub pragul de 4,50 lei.
CURS BNR. Joi, dolarul american a inregistrat o depreciere record de 2,36%, coborand de la cursul de ieri de 4,12 lei/dolar pana la cotatia surprinzatoare de 4,0320 lei/dolar.
Dolarul a ajuns aproape la paritate cu francul elvetian, care a inregistrat de asemenea o scadere importanta la cursul anuntat joi de BNR: de la 4.06 lei/franc pana la cursul de 4,0279 lei/franc.
CURS BNR. Banca Nationala a anuntat joi, 4 februarie, cel mai slab euro din acest an: euro este cotat la 4,5086 lei, dupa ce a stat mai multe saptamani peste pragul de 4,53 …

spot_imgspot_img