VESTE BUNA: Se intampla doar o data la 12 ani! Jupiter in Sagetator 8 noiembrie 2018 – 2 decembrie 2019. Ce iti aduce IN FUNCTIE DE ZODIE?

Daca simti cumva ca viata ta duce lipsa de scop si semnificatie, de oportunitati si noi bucurii, tranzitul Jupiter in Sagetator este ceea ce asteptai!
Jupiter revine acasa in Sagetator dupa 12 ani, pe 8 noiembrie 2018 si va sta 13 luni, pana pe 2 decembrie 2019, fiind cu adevarat una din cele mai bune vesti astrologice ale anului, aducand o energie incredibil de puternica si benefica. Jupiter este planeta norocului, oportunitatilor si posibilitatilor noastre iar cand Jupiter este inapoi acasa in expansivul Sagetator, avem si noi nu doar speranta dar si credinta si convingere ca va fi bine! In aceste 13 luni, ne va deschide usi pentru a ne permite acces mai larg la abundenta, energia, norocul si posibilitatile aduse de Cosmos.

Numit si a”marele benefic”, Jupiter este cea mai norocoasa planeta in astrologie. Jupiter este legat si de religie pentru ca Jupiter sustine si cauta o ordine superioara a vietii. In mitologie, Jupiter sau Zeus era regele tuturor zeilor.

Iar cand Zeul se simte bine, cu totii ne simtim bine!

Jupiter este de departe cea mai mare planeta a sistemului nostru solar, deci are sens sa fie despre crestere si abundenta! Cu Jupiter de partea ta, orice este posibil!
Combinatia Jupiter si Sagetator indica noroc bun, optimism, calatorii, educatie superioara, impartasit de idei vizionare, multe momente de bucurie, de corectitudine, adevar, imbratisarea spiritualitatii, filozofia, noutate in toate formele sale, exploarea, vise si sperante si multe planuri inspirate pentru viitor. Acestea sunt teme care se vor activa si colectiv in 2019, deci vom vedea un boom in aceste domenii!

Foarte important de retinut: in acest tranzit, totul este despre POSIBILITATI. Asta inseamna nu ca ti se garanteaza de la sine succesul, bogatia, maretia. Nu ti se vor aduce recompense pe tava daca nu iti asumi mai intai riscurile necesare si nu iti faci treaba de facut ca sa le meriti. Nu este despre a te imbogati peste noapte. Insa trebuie SA VREI. Daca ai acea motivatie in tine, nu exista o perioada mai benefica de a aduce la viata acele idei si experiente marete.

Cu Jupiter in semnul sau gazda, Sagetatorul, 2019 este anul in care sa te focusezi pe imaginea mare, sa setezi obiective mari, sa mergi spre educatie mai superioara, sa urmezi o cale spirituala, sa devii profesor, sa gasesti profesor mentor, sa calatoresti, sa mergi spre noi experiente, sa mergi spre viziunea ta mareata!

Uneori, oportunitatile aduse de Jupiter nu sunt asa de evidente.

Daca te-ai ratacit pe o carare care nu este aliniata cu scopul tau spiritual, Jupiter va corecta acest lucru. Dar retine ca actiunile lui Jupiter asupra vietii tale sunt INTOTDEAUN BENEFICE.
Ultima data cand Jupiter a fost in Sagetator a fost in perioadele : noiembrie 2006 – decembrie 2007; decembrie 1994 – ianuarie 1996 ; decembrie 1982 – ianuarie 1984. Cum era viata ta atunci? Ce amintiri ai? Poti identifica un tipar? Cum ti s-au largit orizonturile atunci? Ce experiente ai avut din care ai invatat ceva bun pentru viitorul tau? Raspunsurile iti pot da idee despre cum este aceasta energie pentru 2019, desi acum ai si mai multa intelepciune si incredere ca sa poti profita din plin de acest tranzit!

Ce face Jupiter in Sagetator in noi?
-??????? Jupiter te ajuta sa vezi oportunitati acolo unde altii nu le vad
-??????? Jupiter nu iti aduce norocul cazand din cer, insa te face sa crezi ca orice este posibil. Iar cand crezi ca orice este posibil, ai mari sanse sa devii norocos. Norocul este atitudinea noastra pozitiva care ne tine deschisi la noi oportunitati oricand.
-??????? Jupiter in Sagetator este despre A CREDE. A crede inseamna sa accepti ca ceva este adevarat fara sa ai dovezi. E usor sa credem cand avem dovezi palpabile, cand vedem semne urmare a faptului ca facem ce trebuie si Universul ne spune DA la fiecare pas. Dar a avea credinta si incredere nu e despre a crede atunci cand ai dovezi la indemana, ci a strapunge indoiala atunci cand nu ai nicio dovada ca credinta ta este reala.
-??????? Indiferent ce iti doresti sub Jupiter in Sagetator, tu sa continui sa crezi ca vei avea, chiar daca uneori realitatea este opusa! Tine de visul si viziunea ta, orice ar fi! Doar asa te poti intalni cu oportunitatile aduse de acest tranzit, nu cu indoiala si scepticism!
Si sa fim atenti la diferenta dintre a crede si a spera! Cand speram, de multe ori nu actionam si nu ne asumam totala responsabilitate. A crede este o siguranta. Tu STII ca ceva se va intampla. Credinta este o cunoastere interioara in care PUR SI SIMPLU STII ce sa faci atunci …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *