Vezi pe ce liste va candida Mihai Razvan Ungureanu la alegerile parlamentare.

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat, sambata, ca va candida la parlamentare pe listele unei noi aliante electorale de centru-dreapta, care va cuprinde formatiuni politice de la PDL pana la PNTCD, potrivit Mediafax.

Ungureanu a precizat acest lucru dupa ce a participat la Congresul de constituire a Partidului Noua Republica.
El a aratat ca a venit la eveniment intr-o dubla calitate, respectiv de invitat si de membru fondator al Initiativei Civice de Centru-Dreapta.
Fostul premier a spus ca initiativa al carei membru fondator este urmeaza sa se regaseasca pe aceeasi platforma electorala cu Noua Republica dar si cu alte formatiuni politice interesate de o actiune unita inainte de alegerile din toamna, incepand cu PDL si terminand cu PNTCD.
Intrebat daca in toamna va candida la parlamentare, Ungureanu a raspuns: “In toamna sper sa ma regasesc alaturi de candidatii platformei politice pe care o construim ca loc in care sa se regaseasca toate fortele politice care reprezinta centrul si dreapta. Deci nu pe listele unui partid ca atare, ci pe listele acestei noi forte politice, de dreapta, care urmeaza sa se nasca. Va fi o alianta electorala, in opinia mea, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *