Vibrator nesatisfacator si neacceptarea unei gaini congelate ca amanet, reclamate la OPC

Vibrator nesatisfacator si neacceptarea unei gaini congelate ca amanet, reclamate la OPC

Inspectorii de la Protectia Consumatorilor s-au confruntat, in perioada minivacantei de Paste si 1 Mai, cu cateva reclamatii ciudate, printre care achizitionarea unor vibratoare nesatisfacatoare sau neacceptarea unei gaini congelate ca amanet.

Potrivit unui raport al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, un barbat din orasul bihorean Salonta, de pilda, a reclamat ca, dupa ce si-a cumparat un telefon mobil dintr-un magazin, cand a vrut sa plece, a confundat usa cu geamul si a intrat pur si simplu prin sticla. Patronii magazinului i-au cerut clientului sa ii plateasca geamul spart, insa acesta a refuzat pe motiv ca geamurile erau prea curate, astfel ca a facut plangere la Oficiul Judetean Pentru Protectia Consumatorilor.

Un bistritean a cumparat un vibrator de ale carui calitati nu a fost multumit. Omul a facut o reclamatie in care a spus ca aparatul nu e satisfacator, fara sa fie limpede daca nefericit de prestatia vibratorului este el sau partenera sa de viata.

“Mai multi consumatori aflati la cumparaturi in Piata Cetate din Oradea au reclamat ca exista la comercializare un tip de spanac pe care l-au numit ?gonflabil?, deoarece are frunzele foarte mari. Au cerut interventia inspectorilor OPC, pentru ca sigur este vorba despre o alta planta”, precizeaza documentul OPC.

La Sibiu, o femeie s-a plans ca vecina ei ii da de baut sotului, dupa care acesta se intoarce acasa si o bate. Un barbat a sesizat Protectia Consumatorilor ca si-a cumparat gel de potenta care nu functioneaza, iar o sibianca a reclamat ca nu ii place cum i-a iesit poza in buletin.

La Iasi, un barbat a fost deranjat ca, in mod constant, prin fata casei lui trece o turma de oi si capre si le-a solicitat inspectorilor OPC sa se deplaseze la fata locului si sa spele turma cu sampon! Tot in Iasi, o persoana a vrut sa amaneteze o gaina congelata. Persoana respectiva a sesizat OPC pentru faptul ca reprezentantii firmei nu i-au primit gaina.

Un argesean a reclamat la OPC ca s-a imbatat de la o sticla de bere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *