Vicepresedintele PNL, Florin Roman, dupa incidentele din cadrul protestelor din Bucuresti: Retinerea unui jurnalist de catre Jandarmerie impune demisia sefei MAI, Carmen Dan

Vicepresedintele PNL, Florin Roman, solicita demisia sefei MAI, Carmen Dan, in urma incidentelor din cadrul protestului, de duminica, de sustinere a justitiei independente, cand, un jurnalist si unul dintre organizatorii manifestatiei au fost ridicati de jandarmi.

“Retinerea abuziva a unui jurnalist roman de catre Jandarmerie, o institutie creditata de Alexandru Ioan Cuza, impune demisia de onoare a unui om de casa a baronului Liviu Dragnea! Doamna Carmen Dan…demisiaaaaaa”, scrie Florin Roman, pe pagina sa de Facebook.

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, Georgian Enache, a declarat, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, ca unul dintre barbatii ridicati de autoritati i-ar fi “provocat si impins pe colegii din dispozitiv”.

“A existat un pericol destul de mare al circulatiei manifestantilor pe carosabil. Pe traseul lor de deplasare existau aglomerari de persoane destul de mari cu ocazia diverselor evenimente si niste lucrari care i-ar fi pus in pericol pe participantii la mars. Reiteram ca astfel de evenimente sa aiba autorizatie de desfasurare.
Persoana ridicata a incercat sa incite, sa provoace o reactie a colegilor mei. Persoana respectiva a inceput sa-i impinga pe colegii mei aflati in dispozitiv. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *