Victor Ciorbea a fost ales Avocat al Poporului. Ponta: “Nu merita sa fie tras pe sfoara”

de Sorina Ionasc Publicat la: 15.04.2014 15:55 Ultima actualizare: 15.04.2014 16:05

Fostul premier Victor Ciorbea a fost ales Avocat al Poporului, prin votului dat marti in sedinta de plen reunit a celor doua Camere ale Parlamentului.

Victor Ciorbea a fost ales Avocat al Poporului in plenul reunit, cu 306 voturi “pentru” si doua “impotriva”. Alegerea lui Ciorbea a fost insa cu emotii, in conditiile in care deputatii si senatorii PNL au parasit plenul celor doua Camere, pe motiv ca nu s-a respectat programul anuntat.
Anterior numararii voturilor, premierul Victor Ponta si-a exprimat dorinta ca Victor Ciorbea sa intruneasca numarul necesar de voturi, adica 287, cvorumul legal. Totodata, primul ministru a criticat actiunea liberalilor de a refuza sa-si voteze propriul om, spunand ca este o dovada de neseriozitate.

“Faptul ca liberalii l-au propus, dar au plecat din sala la vot mi se pare un gest foarte urat la adresa domnului Ciorbea. Domnul Ciorbea, care s-a batut pentru PNL, pentru Crin Antonescu, nu cred ca merita acest tratament, nu merita sa fie tras pe sfoara de colegii liberali”, a declarat Ponta, inainte ca voturile sa fie numarate.
Inaintea plenului reunit pentru numirea unui Avocat al Poporului, liberalii si-au …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *