Victor Piturca spune ca nu il va mai convoca pe Sapunaru. “E un jucator valoros, dar nu am nevoie de jucatori de genul asta”

de Andrei Mazurchievici Postat la: 14.06.2012 17:20 Ultima actualizare: 14.06.2012 17:59

Mediafax//Octav Ganea
Selectionerul Victor Piturca a declarat, intr-o emisiune televizata, ca nu il va mai convoca pe fundasul Cristian Sapunaru, dupa ce acesta a refuzat sa raspunda la telefoanele secunzilor sai inaintea partidelor amicale cu Elvetia si Austria.
“Sapunaru e o problema mai delicata. Nu-l mai puneti pe Sapunaru in general. Nu am discutat daca mai vrea sau nu sa vina la echipa nationala. Pur si simplu nu a mai raspuns la telefon. M-am intalnit cu el atunci cand Porto a predat Cupa UEFA si i-am spus ca avem actiuni, iar el mi-a spus in gluma ca si-a luat bilete de vacanta. Eu nu i-am zis nimic, dar colaboratorii mei cand l-au sunat nu a mai raspuns la telefon, desi stie foarte bine numerele de telefon. Sapunaru e un jucator valoros, joaca la o echipa mare, dar nu am nevoie de jucatori de genul asta. E foarte important sa vina jucatori care isi doresc sa obtina rezultate”, a spus Piturca, la Dolce Sport.
Victor Piturca a afirmat ca pentru postul de fundas dreapta are solutii, chiar daca nu se va mai baza pe serviciile lui Sapunaru. “Vom juca cu un fundas central in banda in aceste conditii, de ce nu. Papp isi face treaba foarte bine, chiar daca aportul sau in ofensiva nu e la fel de bun. Vor reveni si Matel, Sepsi. Nicolita nu poate sa joace fundas dreapta la echipa nationala. Poate juca doar cu Andorra”, a completat Piturca.
Selectionerul a precizat ca va incerca sa il convinga pe Cristian Chivu sa revina la echipa nationala. “Probabil ca voi purta o discutie cu Cristi Chivu despre revenirea la nationala. A trecut printr-o perioada grea, a renuntat la echipa nationala nu a mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *