Victor Ponta: Daca cei din Opozitie vin cu gluma lautareasca ca o sa vina Guvernul Orban, nu sustinem motiunea de cenzura

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a declarat duinica ca membrii Opozitiei nu a discutat cu parlamentarii Pro Romania despre sustinerea unui motiuni de cenzura, Ponta spunand ca, in acest context, nu poate sustine “ceva ce nu cunoaste”. Victor Ponta a mai spus ca nu ar vota motiunea daca in locul guvernului condus de Viorica Dancila ar veni un guvern condus de Ludovic Orban.

“Cu noi nu au discutat. Nu ne-au zis absolut nimic. Treaba lor, sa faca ce vor. Nu stiu despre ce e vorba. Din moment ce nu ne-a zis nimeni nimic, nu am cum sa sustin ceva ce nu cunosc. Consider ca daca nu discuta cu Pro Romania nu au nicio sansa. Daca discuta cu noi, sansele-s mici,??Dar singuri, inseamna ca o fac asa , de ochii lumii”, a spus Victor Ponta duminica, intr-o conferinta de presa, inrebat daca a discutat cu reprezentantii Opoziiei despre sustinerea unei eventuale motiuni de cenzura, potrivit News.ro.?
Presedintele Pro Romania??a precizat ca sustine schimbarea guverntului Dancila, dar nu ar sustine un guvern condus de Ludovic Orban.?
“Daca nu discuta cu nimeni, inseamna ca sunt neseriosi. Noi suntem deja convinsi ca trebuie sa schimbam Guvernul Dancila. Dar vrem sa stim ce se pune in loc. Daca vin sa ne spuna gluma aia lautareasca ca o sa vina Guvernul Orban nu o sustinem. Dar deocamdata nu a vorbit nimeni cu noi, nu le trebuie 16 voturi. Inseamna ca nu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *