Victor Ponta, despre inregistrarile explozive cu Adrian Tutuianu: “Paharul s-a umplut”

“PSD a avut capacitatea de a asigura doua Guverne ( 2001-2004 Nastase si 2012-2015 Ponta) considerate de catre publicul din Romania si de catre toti analistii interni si internationali ca fiind cele mai performante si eficiente dupa 1989.Acum calitatea profesionala si morala a Premierului Dancila si a majoritatii ministrilor si oamenor promovati in functie de a”Gasca de la Teleorman” este apreciata de toata lumea la modul descris Adrian Tutuianu!
Miercuri, la Camera Deputatilor, eu si toti colegii mei din ProRomania vom vota PENTRU motiunea care il priveste pe Ministrul Andrusca! Fac un apel la fostii mei colegi deputati PSD sa ni se alature in acest demers care sa transmita un mesaj pentru Dragnea si Dancila ca paharul s-a umplut!Dupa care sa ne asezam toti la masa si sa decidem, pana la sfarsitul acestui an, asupra unui nou Guvern condus de un Premier respectat in tara si in Europa si format din ministrii pregatiti profesional si avand coloana vertebrala! Este ceasul al 12 lea – inca se mai poate face acest lucru inainte ca Romania sa esueze definitiv!”, scrie Ponta pe Facebook.
Citeste si: Razboiul continua in PSD, inregistrare-bomba. Tutuianu: “PSD-un partid de maimute. Iohannis il bate de-l zvantura pe Dragnea”
Liderul PSD Dambovita, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *