Victor Ponta: Lia Olguta Vasilescu a fost “lucrata” de Dragnea, a sugrumat-o cu snurul de matase

Victor Ponta spune ca, de fapt, Vasilescu “a fost lucrata” de Liviu Dragnea, care acum se lauda in PSD ca “am dat-o afara”
“Era de asteptat. Dragnea demult a vrut sa scape de doamna Vasilescu, la fel cum a vrut sa scape si de doamna Firea, de domnul Stanescu. Doamna Olguta Vasilescu nu e un om prost, stie ca a fost lucrata si va primi ceva in schimb. Castiga Iohannis, castiga Dragnea. E un mesaj pentru cei putini pe care nu i-a dat, inca, afara, uite: “si pe Olguta am dat-o afara”. A sugrumat-o cu snurul de matase.”, a spus Victor Ponta la Digi 24.
“Cred ca din aceasta discutie castiga domnul Iohannis, pentru ca a fost ferm si zice:?m-am tinut, pana la urma PSD a facut ce am zis eu. Castiga Dragnea in felul lui tern:?ati vazut ca am terminat-o si pe Olguta. E un mesaj pentru cei foarte putini pe care nu i-a dat inca afara din PSD:?Dom”le, uite si pe Olguta am executat-o… asa de catifea.?Stiti, in Imperiul Otoman era obiceiul cu sugrumatul cu snurul de matase. A sugrumat-o cu snurul de matase si doamna Olguta va spune, ca si domnul Fifor, care fost dat afara de la Aparare ca n-a semnat cu corvetele, va spune cat de fericita va fi sa nu mai fie in functie. E o politica bizantina”, a adaugat Victor Ponta.
“Astazi, in urma unei discutii cu liderul PSD Liviu Dragnea, am luat hotararea sa imi retrag candidatura pentru functia de vicepremier si ministru al Dezvoltarii. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *