VIDEO EXCLUSIV. Ce nu s-a vazut la televizor din Conventia PDL. “Ne-au furat, ba, ne-au furat!”. “Nu stie sa piarda, vine cu Pinalti si cu ala care le-a dat bani”

de Anca SIMINA, Cristian ANDREI Publicat la: 23.03.2013 21:50 Ultima actualizare: 23.03.2013 22:22

FOTO: Alexandru Dobre/Mediafax
Numararea voturilor la Conventia PDL s-a lasat cu cearta intre sustinatorii Elenei Udrea si cei ai lui Vasile Blaga, cu huiduieli reciproce si amenintari cu proteste. “Sa mergem in fata la Modrogan si sa nu-l lasam sa intre acolo. Miting pana se solutioneaza contestatia”, se incurajau unul pe altul cei din tabara declarata perdanta dupa votul de azi. Rezultatele anuntate oficial dupa trei ore de numarare l-au dat castigator pe Vasile Blaga cu 2.344 de voturi, au asezat-o pe Elena Udrea pe locul al doilea cu 2.014 voturi si pe Monica Macovei pe pozitia a treia cu 209 voturi.
Primul scandal s-a iscat inca dinaintea anuntului oficial privind rezultatul, la aflarea zvonului ca va fi depusa o contestatie. Protagonisti: cativa votanti ai lui Vasile Blaga si vicepresedintele PDL Florin Popescu, varf de lance al motiunii Elenei Udrea.

“Nu stie sa piarda, domne, nu stie sa piarda”, au tras concluzia sustinatorii lui Vasile Blaga, iritati ca asteptarea s-ar putea prelungi. Imediat au aparut si acuzatiile, ca Elena Udrea si-ar fi platit votantii: “Nu stie, domne. Vine toata lumea cu Pinalti si cu ala care le-a dat bani. Acuma gata, pierde toata lumea pentru ei”.

Elena Udrea este huiduita de sustinatorii lui Vasile Blaga, dupa ce anunta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *