VIDEO – Politia il ancheteaza un jucator de la Chelsea dupa ce a lovit un copil de mingi in meciul cu Swansea

de Andrei Mazurchievici Publicat la: 24.01.2013 14:28 Ultima actualizare: 24.01.2013 14:29

Politia din orasul galez Swansea a demarat, miercuri, o ancheta dupa ce mijlocasul echipei Chelsea Londra, Eden Hazard, a fost eliminat in minutul 80 al partidei cu formatia locala, contand pentru mansa retur a semifinalelor Cupei Ligii, deoarece a lovit un copil de mingi, informeaza AFP.
Politia l-a interogat deja pe baiatul de 17 ani, dar si pe tatal acestuia, insa potrivit presei britanice acestia nu au dorit sa depuna vreo plangere, astfel ca aceasta ii va pune intrebari si lui Hazard.

“Politia din South Wales a luat la cunostinta incidentul in care a fost implicat un copil de mingi la stadionul Liberty. Ne respectam dreptul de a-l interoga pe Hazard. Analizam foarte serios aceasta situatie”, a declarat Josh Jones, seful politiei locale.

Totusi, potrivit presei britanice, nu se va ajunge la un proces.
Jucatorul belgian a incercat sa recupereze mai repede un balon care iesise in aut de poarta, deoarece echipa sa mai avea doar 10 minute pentru a recupera deficitul de doua goluri din partida tur. Hazard a sutat inspre mingea care se afla in bratele copilului, insa l-a lovit pe acesta in partea dreapta a pieptului, iar arbitrul partidei, Chris Foy, a luat decizia de a-l elimina pe jucator.
Imediat dupa incident, clubul Chelsea a postat pe pagina sa de Twitter: “Fotbalul a innebunit? Hazard a fost eliminat pentru ca a lovit cu picorul mingea care se afla in posesia unui copil de mingi”, insa avand in vedere amploarea pe care a luat-o cazul, detinatoarea Ligii Campionilor si-a cerut scuze: “Ne cerem scuze pentru tweet-ul in ceea ce il priveste pe copilul de mingi. Hazard s-a intalnit cu acel copil si si-a cerut scuze”.
La solicitarea clubului londonez, adolescentul a fost invitat in vestiarul echipei Chelsea, unde s-a intalnit cu Hazard.
“Ambele parti si-au cerut scuze. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *