VIDEO Uraganul Irma se indreapta spre Florida. 660.000 de persoane, evacuate in zona Miami

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

UPDATE 19.45: Potrivit NASA, alte doua uragane s-au format in Atlantic, Jose si Katia.
Aproximativ 660.000 de persoane au fost evacuate, in regiunea Miami-Dade, informeaza CNN. Primarul regiunii a precizat ca este cea mai mare evacuare din istoria statului.
?
?
19.40:?Avertizare MAE pentru romanii care se afla in Florida, zona ce urmeaza sa fie afectata de uraganul Irma
17.52: Uraganul Irma se indreapta vineri spre Florida, dupa ce a lovit in plin zona Caraibelor, provocand moartea a 19 oameni si distrugeri catastrofale, informeaza Reuters.
?Potrivit sursei citate, ilantul mortilor ar putea creste in continuare, pe masura ce serviciile de salvare ajung in zonele isolate afectate de ploaie si de vantul puternic.
?Patru oameni si-au pierdut viata pe Insulele Virgine, ale SUA. In Barbuda, o persoana a murit, iar insula din estul Caraibelor este o „ruina”, a declarat premierul Gaston Browne. In teritoriul britanic Anguilla, un om a murit, iar un spital si un aeroport au fost avariate. Trei persoane si-au pierdut viata in Puerto Rico, unde aproape doua treimi din populatie nu are curent electric. Un surfer a decedat in Barbados.
?La Miami, sute de oameni au stat la coada pentru a cumpara apa si alimente, in timp ce soferii si-au facut stocuri de benzina. La Palm Beach, complexul hotelier Mar-A-Lago, detinut de presedintele Donald Truump, a fost evacuate.
Un ordin de evacuare va intra in vigoare sambata si pentru coasta Georgiei, a anuntat guvernatorul Nathan Deal. Furtuna vine la doua saptamani dupa ce uraganul Harvey a lovit Texasul, provocand moartea a 60 de persoane si pagube evaluate la 180 de miliarde de dolari, in Texas si Louisiana.
Ce masuri iau autoritatile americane
?
Seful Agentiei federale pentru situatii de urgenta (FEMA) a SUA a declarat, vineri, ca uraganul Irma va devasta o parte a Statelor Unite. Administratorul FEMA, Brock Long, a avertizat ca unele parti din Florida vor ramane fara curent electric mai multe zile, daca nu mai mult, si ca peste 100.000 de oameni ar putea avea nevoie de adapost.
?Autoritatile americane au pregatit mii de persoane care sa raspunda in caz de necesitate si milioane de ratii alimentare si sticle de apa potabila intr-un loc apropiat, a …

spot_imgspot_img