VIDEO. Avionul in care s-a aflat vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, a aterizat la Chisinau cu o intarziere de sase ore. Pasagerii sunt revoltati

Avionul civil in care s-a aflat initial si vicepremierul Rusiei,?Dmitri Rogozin, a aterizat sambata la Chisinau cu o intarziere de sase ore, informeaza presa din Republica Moldova.
Dupa ce autoritatile romane i-au interzis trecerea pe deasupra Romaniei, avionul si-a schimbat traiectoria si a fost nevoit sa faca o escala neplanificata la Minsk (Belarus), unde Rogozin a coborat. Ulterior aeronava si-a reluat zborul spre Chisinau.
Atat pasagerii, cat si rudele sau prietenii care ii asteptau la aeroport s-au aratat extrem de nemultumiti de intreaga aventura a avionului S7, provocata de prezenta oficialului rus la bord, relateaza site-ul deschide.md.
Multi dintre pasageri nici nu au stiut ca in avionul cu care au zburat se afla Dmitri Rogozin. Rudele care ii asteptau au fost mai informate, din mass-media, si au avut o reactie critica in legatura cu faptul ca vicepremierul rus a urcat la bordul aeronavei, stiind prea bine ca spatiul aerian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *