VIDEO. Jandarmii au intervenit pentru a proteja spitalul din Iasi, unde a murit un lider al romilor

0
1

Echipaje ale Jandarmeriei si Politiei au intevenit luni pentru a calma spiritele in fata spitalului “Sfantul Spiridon” din Iasi, unde a murit Colea Stanescu, bulibasa din Zanea, informeaza Mediafax.
In acea zona traieste una dintre cele mai mari comunitati de romi din Moldova. In ultimele zile inainte sa moara, Colea Stanescu fusese internat mai multe zile in acelasi spital.
Desi conducerea unitatii medicale a anuntat ca nu au fost incidente in sectia in care barbatul a fost internat, potrivit unor surse mai multi angajati ai spitalului ar fi fost agresati de catre rudele bulibasei, informeaza corespondentul MEDIAFAX.
Colea Stanescu, liderul comunitatii din Zanea, a murit luni la pranz dupa ce a fost internat saptamana trecuta in sectia de Gastroenterologie cu mai multe afectiuni cronice. Barbatul a fost transferat si la Spitalul Parhon pentru consultatii, insa de sambata este internat la Spitalul Sfantul Spiridon.
O mare parte a comunitatii a venit la spital pentru a-si plange ruda decedata, o parte dintre ei fiind nemultumiti ca nu pot intra sa il vada. Din aceasta cauza traficul a fost blocat partial in fata unitatii medicale si a fost nevoie de interventia mascatilor si a politistilor rutieri.
“Este vorba despre un pacient cu multiple boli cronice. In ciuda eforturilor …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here