VIDEO. Lupta pentru presedintia SUA se duce in analize medicale. Donalt Trump si le prezinta intr-un show TV marca Dr Oz, dupa ale lui Hillary Clinton au fost publicate

O parte din rezultatele ultimului control medical al lui Donald Trump vor fi prezentate intr-un episod al show-ului TV, pe care magnatul l-a inregistrat miercuri si care va fi difuzat joi. Dezvaluirile lui Trump vin dupa ce medicul contracandidatei sale, Hillary Clinton, a dat publicitatii o screisoare de doua pagini, care reflecta starea buna de sanatate a fostei prime doame a SUA.
Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a dezvaluit miercuri seara o parte din rezultatele ultimului control medical la care a fost supus, transmite DPA, preluata de Agerpres. El a inregistrat un episod din show-ul TV pe teme medicale Dr Oz, care potrivit staffului sau de campanie ar fi urmat sa fie difuzat abia joi, dar din care au aparut fragmente la scurta vreme dupa filmare.
Trump a facut pasul la scurt timp dupa ce dr. Lisa Bardack, medicul curant al contracandidatei sale, democrata Hillary Clinton, a inmanat presei o scrisoare de doua pagini cu ceva mai multe detalii despre starea de sanatate a acesteia.
Candidatul republican, intrebat de moderatorul emisiunii de televiziune, dr. Mehmet Oz, daca isi va face publice analizele medicale, a surprins raspunzand: “Pai, n-am nicio problema sa fac asta.
Le am chiar aici”, dupa care a intrebat publicul: “S-o fac?”. Trump i-a inmanat apoi gazdei un raport al medicului sau personal, dr. Harold N. Bornstein, care arata ca ia un medicament pentru reducerea nivelului colesterolului si ca, la o inaltime de 1m 87cm, cantareste 107 kg, cu 13 kg peste greutatea ideala potrivit standardelor medicale uzuale.

Dupa aceea, el a afirmat ca ar dori sa slabeasca vreo sapte kg, dar altfel se simte “azi la fel de bine ca la 30 de ani”.
Citeste si?Hillary Clinton are pneumonie, Trump speculeaza
Tot miercuri, medicul curant al candidatei democrate la presedintia SUA, Hillary Clinton, a declarat ca aceasta are o stare de sanatate buna, care ii permite sa indeplineasca atributiile prezidentiale, transmit agentiile internationale de presa.
Intr-o scrisoare de doua pagini transmisa presei, dr. Lisa Bardack afirma ca Clinton a suferit de o forma necontagioasa de pneumonie si i s-a prescris un tratament cu antibiotice, informeaza AFP. Restul examinarii fizice complete a dat rezultate normale, iar starea mintala este foarte buna. Recuperarea decurge bine, pacienta se odihneste, se mai arata in document, potrivit unor citate preluate de EFE. Reuters adauga, din aceeasi sursa, ca tensiunea sangvina si colesterolul sunt la niveluri normale, iar medicatia curenta a lui Clinton include un tratament pentru insuficienta tiroidiana si un anticoagulant, ca urmare a unui cheag de sange diagnosticat in 2012.
Stafful de campanie al candidatei democrate anuntase deja ca aceasta are pneumonie bacteriana, iar scrisoarea medicala care urma sa fie publicata in cursul zilei urma sa contina si date privind tensiunea sanguina si nivelul colesterolului. Clinton a fost diagnosticata vinerea trecuta, iar duminica s-a simtit vizibil rau la un eveniment public de la New York, dedicat comemorarii atentatelor de la 11 septembrie. Initial, ea a comunicat ca se va odihni pana vineri, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *