VIDEO. Melodia care a doborat toate recordurile de pe internet. De cate ori a fost ascultata, pe Youtube

Melodia cantaretului portorican Luis Fonsi, remixata de vedeta pop Justin Bieber, a?devenit cel mai ascultat cantec la nivel mondial, pe platformele de streaming, potrivit Mediafax.

Comentand asupra acestui succes, Luis Fonsi a declarat: “”Serviciile de streaming sunt un conector pentru publicul la nivel mondial si au favorizat ca muzica mea sa ajunga in orice colt al planetei. E o onoare ca Despacito a devenit cel mai ascultat cantec din istorie””.

Pentru Bieber, in varsta de 23 de ani, acest lucru inseamna ca a depasit propriul sau record pe care il detinea cu melodia “Sorry”, cu peste 4,38 miliarde de ascultari.
Sir Lucian Grainge, presedintele si director executiv al Universal Music Group, a declarat: “”Luis Fonsi avea indiscutabil cel mai bun cantec al anului – iar acum doboara recorduri si mai mari. Serviciile de streaming au deschis noi posibilitati unui cantec cu ritm diferit, dintr-o alta cultura si intr-o noua limba, devenind o forta la nivel mondial. Ii felicit pe Luis Fonsi, Daddy Yankee si Justin Bieber, precum si pe toti cei de la Universal Music Latin Entertainment, Republic Records si Def Jam, pentru uriasa lor realizare.””
Jesús Lopez, presedintele si director executiv al Universal Music America Latina si peninsula Iberica …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *