VIDEO. Melodia Skyfall, interpretata de Adele, cea mai buna tema muzicala din seria James Bond

Melodia “Skyfall”, interpretata de cantareata britanica Adele si recompensata cu un Glob de Aur si cu premiul Oscar in anul?2013, a fost desemnata cea mai buna tema muzicala a unui film din seria “James Bond”, potrivit?unui sondaj realizat de reteaua britanica de televiziune ITV, informeaza?contactmusic.com, citat de Mediafax.?
In acest clasament, “Skyfall” este urmata de melodia “Live and Let Die”, interpretata de Paul McCartney & Wings.
Citeste si:?VIDEO VIRAL. Remix inedit: Adele canta piesa Hello cu The Roots si Jimmy Fallon, la instrumente de jucarie
Topul continua cu doua melodii interpretate de cantareata Shirley Bassey, respectiv “Goldfinder” si “Diamonds Are Forever”.
Totodata, pe locul al cincilea in acest clasament se afla tema muzicala din “Spectre”, cel mai recent film din seria “James Bond”. Aceasta melodie, intitulata “Writing”s on the Wall”, este interpretata de cantaretul Sam Smith.
Citeste si:?Noul album al interpretei Adele doboara record dupa record
Adele Laurie Blue Adkins, cunoscuta ca Adele, este cantareata si compozitoare. Ea a debutat la 19 ani si s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciata si de criticii muzicali. Adele a fost prima artista care a primit premiul Critics” Choice la BRIT Awards, iar in 2012 a castigat sase premii Grammy. Inzestrata cu o voce exceptionala, artista nu s-a ferit sa exprime deziluziile sale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *